DIATRA Mérnöki Iroda Kft.

e-mail: info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Youtube csatornánk

 

Mérnöki precizitás

- alkalmazható gyakorlati megvalósítás

 

 

Mi is az az ételallergia és étel intolerancia?

Mi a jelentőségük az élelmiszer iparban?

 

 

 

Figyelem

Kerülje el a büntetést!

 

A 36/2014. (XII. 17.) FM rendelet az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásról 5§ (3) bekezdése 2015. július 1-én lépett hatályba, ami kimondja, hogy „Az élelmiszer-vállalkozónak belső eljárást kell kidolgoznia az allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek késztermékben való jelenlétére vonatkozó szóbeli tájékoztatás megadásának módjáról....

 

 Hívjon minket és az ellenőrzés előtt elvégezzük a rendszer kiépítését, oktatását, dokumentálását!

 


Szeretné ha üzemében:

 

- mindig megfelelő lenne az élelmiszer-biztonság

- bármikor gond nélkül jöhetne az ellenőrző hatóság

- munkatársai pontosan tudnák mit, hogyan kell csinálni, és azt is tudnák miért

- független szakemberek rendszeresen ellenőriznének és szükség esetén beavatkoznának

- dokumentációja megfelelő és napra kész lenne

- jogszabályi változás, bővítés, átalakítás esetén automatikusan frissülne rendszere 

 

És mindezt havonta egy családi vacsora áráért?

 

Hívjon minket

06 20 975-6934

és érdeklődjön havidíjas ajánlatunkról!

 

Feldolgozóknak ajánlott

szolgáltatásaink ismertetője

Letöltés

 
 

HACCP ajánlatunk

Fontos Önnek az élelmiszerbiztonság?

 

Valóban működtethető HACCP rendszert szeretne?

 

Szeretné ha kollégái nem nyűgnek éreznék a HACCP-t?

 

Időszerű már meglévő rendszerének felülvizsgálata?

 

Hívjon minket!

06 20 975-6934

 

Mi nem HACCP dokumentációt adunk,

hanem működő rendszert!

 

további információk...

 

 

 

DIATRA Tudástár - Jelentkezés ismeretterjesztő előadásra

 

Kérjük Töltse ki jelenetezési lapját, és munkatársunk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel.

Vissza az információs oldalra...

 

Betöltés...