Kérdése van? Kérdezzen minket...

DIATRA Mérnöki Iroda Kft.
e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Youtube csatornánk

Ingyenes azonnali telefonos konzultáció, segítségnyújtás!

 
 

Hogyan lesz kiváló HACCP rendszere?

1: Hívjon minket telefonon (06 20 975-6934) vagy írjon egy e-mailt (info@diatra.hu).

2: Rövid konzultáció után megismerjük igényeit.

3: Szükség szerint személyesen megtekintjük élelmiszeripari egységét (üzemek esetén ez biztos szükséges).

4: Elkészítjük A HACCP dokumentációt

5: Személyesen bemutatjuk használatát, oktatjuk a dolgozóknak.

6: Jogszabályi változás esetén automatikusan ingyenesen módosítjuk a rendszert. Egyéb esetben egy évig kedvezményesen.

 

Mennyibe kerül?

 

Nem árulunk zsákbamacskát. Cégünk professzionális élelmiszeripari üzemeket, technológiákat tervező mérnöki iroda. Partnerei körünket a szakmára és élelmiszerbiztonságra igényes cégek, vendéglátó helyek alkotják.

 

Áraink reálisak, mindazonáltal mivel mi minden esetben minőségi munkát adunk ki kezünkből, ezért áraink - a sablonok alapján működő HACCP gyárakénál valamivel magasabbak, ugyanakkor mérnöki precizitású, és nem utolsó sorban 1 év jogszabályi támogatást is tartalmaz.

 

Ajánlatot rövid, természetesen ingyenes  konzultáció után tudunk adni.

 

Ne feledje:

"Olcsó húsnak híg a leve"
Jobb inkább velünk kezdeni...

 
 

További ajánlataink

Élelmiszer-biztonsági átvizsgálás + ingyen HACCP igazolás

 

Nem szeretne bírságot fizetni?

Nem szeretné, hogy egy járvány étterméből induljon?

Elégedett, egészséges visszatérő vendégeket szeretne?

Nem biztos benne, hogy minden "rendben" működik?

HACCP rendszere nem volt 2 éven belül átvizsgálva?

 Érdekel...

 

 

Csomagajánlatunk:

 

Cégünknél fontos cél, hogy ne csak egy munkát végezzünk el, hanem partnereinket folyamatosan segítsük, támogassuk tevékenységük során. Amennyiben havidíjas szerződést köt velünk több ideje marad munkájukra, hiszen a tennivalók egy részét szakértő módon elvégezzük Ön helyett.

Havidíjas szolgáltatásunk lényege, hogy egy kedvező fix havi díjért cserébe  az igényelt tevékenységeket cégünk elvégzi vállalkozásának. Így Ön egyrészt biztos lehet benne, hogy cégének ügyei szakértő kezekbe kerülnek, másrészt időt és pénzt takaríthat meg. Gyakorlatilag egy mérnökcsapatot kap, minden esetben kedvezőbb költségekkel mint egy mérnök fizetése.

 

Havidíjas csomagunk igénybe vehető:

- élelmiszeripari üzemek részére

- vendéglátó helyeknek

- kereskedelmi egységeknek

 

Bővebb információk: "Szolgáltatásaink" menüpontunk alatt.

 

HACCP készítés

Olvassa el cikkünket a HACCP-ről! 

 


 

 

HACCP készítés

Minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásnak kidolgozott, működtetett HACCP rendszerrel kell rendelkeznie.

 

Sok HACCP készítéssel foglalkozó vállalkozás szerint, a rendszer kiépítése végzetséghez kötött. A valóságban azonban ilyen kikötés nincs. A lényeg csupán annyi, hogy a rendszer megfelelő legyen a hatóságok számára azaz biztosítsa az élelmiszer biztonságot.

Természetesen ez a valóságban nem ennyire egyszerű még akkor sem ha az interneten számos sablon is fellelhető. A HACCP egy része kimondottan a gyártó, kereskedő helyre épül, amit nem lehet sablonszerűen megoldani. még egy egyszerű bolt vagy raktár esetén is egy jól alkalmazható előírásoknak megfelelő HACCP –t csak gyakorlott szakember tud elkészíteni, nem beszélve egy komolyabb élelmiszeripari üzemről...

Természetesen nem csak a kötelező előírások miatt célszerű jól működő HACCP rendszert alkalmazni. A jól kiépített és rendszeresen ellenőrzött HACCP segíti, biztonságosabbá, jobban szervezettebbé és nem utolsó sorban költséghatékonyabbá teszi a vállalkozás működését.

Összefoglalva: amennyiben minket bíz meg HACCP rendszerének kiépítésével, nem csak egy papírt fog kapni, mellyel megfelelhet a törvényi kötelezettségeknek, hanem egy jól működő, a vállalkozását segítő rendszert is. Természetesen az általunk készítet HACCP rendszer működtetését a dolgozóknak betanítjuk és annak jogszabályi követését egy évig biztosítjuk. 

Amennyiben igényli, a rendszer kiépítése után sem hagyjuk magára, hanem független külső cégként kedvező fix havi díjért működtetjük is azt. Ellenőrzéseket tartunk, szükség szerint felülvizsgáljuk a rendszert, oktatjuk új dolgozóit.

 

06 20 975-69-34

info@diatra.hu

 


 

 

Már van HACCP rendszere?

 

HACCP felülvizsgálat:

Miért jó Önnek, ha felülvizsgáljuk meglévő HACCP rendszerét? Mivel az Ön vállalkozása élelmiszerrel foglalkozik, cégének kell, hogy kidolgozott HACCP rendszere legyen. Tud róla, hogy ezt egy kormányrendelet értelmében kétévente felül kell vizsgálni? Sőt amennyiben az alkalmazott technológiában, tevékenységi körben bővítés, változás esetleg személyi változás történik, akkor is azonnali hatállyal felül kell vizsgálni a meglévő rendszert.

Erre azonban ne úgy tekintsünk, mint egy szükséges rosszra, mellyel csak az esetleges büntetéseket kerülhetjük el, hanem egy olyan hasznos dologra, ami a rendszerünkben lévő hibákra mutat rá, így tevékenységünket biztonságosabbá, hatékonyabbá tehetjük ez által. Az sem elhanyagolható szempont, hogy vásárlóinak, partnereinek egy jól kidolgozott rendszerrel többet tud nyújtani, amire büszke is lehet.

Amennyiben megbízza cégünket HACCP rendszerének felülvizsgálatával a következőket fogjuk tenni:
Az eredeti HACCP rendszerét áttekintjük, majd személyes látogatás alkalmával felmérjük a munkafolyamatokat, átvizsgáljuk hatósági engedélyeit. 
A látogatásunk után meglévő HACCP rendszerét jegyző könyvel egészítjük ki, mely tartalmazni fogja az esetleges technológiai, törvényi változásokat, és az eredeti rendszerrel együttesen fogja alkotni az Ön új HACCP rendszerét. 
Amennyiben semminemű változás nem történt akkor is kiállítunk, jegyzőkönyvet mellyel bizonyítani tudja a kötelező felülvizsgálat megtörténtét. 
A jegyzőkönyvön túl egy oklevelet is a rendelkezésére bocsátunk melyet az eladótérben elhelyezve vevőivel is tudathatja, hogy Ön megfelelően alkalmazza a HACCP rendszert.

Természetesen munkánk végeztével megbízónkat részletesen tájékoztatjuk az új HACCP rendszerrel kapcsolatos tudnivalókról.

Természetesen az új rendszert le is oktatjuk kollégáinak, hogy azt maradéktalanul tudják alkalmazni.

06 20 975-69-34

info@diatra.hu