e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Mérnöki precizitás
- alkalmazható gyakorlati megvalósítás
Előadásunk felkeltette érdeklődését?
Lépjen kapcsolatba velünk, előadásunk megrendelhető, konferenciákra, nyílt napokra, fórumokra.
Igény szerint előadásainkat a programhoz
igazítjuk akár tartalomban, akár az előadás hosszában.
Oktatási intézmények számára kedvezményes lehetőséget biztosítunk.
e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Vállalkozásunknál tisztában vagyunk vele, hogy a jól képzett
munkaerő, a sikeres vállalkozás alapja.
Képzéseinket, az alkalmazható tudás átadásának érdekében alakítottuk
ki.
Nagy tapasztalattal vállaljuk élelmiszeripari szakmai oktatások
megszervezését, lebonyolítását.
Oktatásaink igényre szabottak, érdekesek, interaktívak. Hallgatóink
munkáját, hasznos, jól értelmezhető prezentációs anyaggal segítjük.
Mi is az az ételallergia és étel intolerancia?
Mi a jelentőségük az élelmiszer iparban?
"Az órák érdekesek, szemléletesek, gyakorlatiasak voltak, Traszkovics Zsolt rendkívül jó tanár, a tudás, amit kaptam, rendkívül hasznos akár a mindennapi életben, akár a vállalkozás működtetése közben. Nagy valószínűséggel a jövőben is fordulok majd hozzá tanácsért, segítségért."
Egy volt tanfolyami hallgató
Jó minőségű élelmiszert szeretne?
Ezeket az információkat nézze meg a címkén!
"Egy rendezvényen vettem részt Dirner Attila érdekes, és gondolatébresztő előadásán, ami után más szemmel tekintek az élelmiszerekre. Már tudom, mit kell megnézni a címkén, és hogyan tudom eldönteni, hogy mit érdemes megvásárolni. Köszönöm az érdekes és hasznos előadást. Biztosan ott leszek a következőn is!"
Horváthné K Katalin
Érdekli Önt, hogy
hogyan működik az élelmiszeripar?
Valóban átvágnak minket a gyártók?
Igazak az interneten terjedő pletykák, hírek?
Valóban károsak az adalékanyagok?
Tényleg vizezik a tejet?
A BIO jobb minőséget jelent?
Amennyiben érdeklik a fenti, illetve a hozzájuk hasonló kérdések, akkor a
"Városi legendák, avagy tények és tévhitek az élelmiszeriparról"
című interaktív előadásunkat Önnek találtuk ki.
Az előadás végére a fenti kérdésekre is választ kaphat, valamint sok további érdekességet is megosztunk Önnel.
Az élelmiszeripar, táplálkozás iránt érdeklődőknek ajánlott programunk, nem a hagyományos értelembe vett előadás.
Mi nem meggyőzni akarjuk, nem elmondjuk a nagy titkot, hanem valódi információk felfedésével megpróbáljuk megérttetni hallgatóságunkkal az élelmiszeripar működését.
Programunk után szakmaibb szemmel fog az élelmiszerekre, élelmiszeriparra tekinteni, és tudatosabban fog élelmiszereket vásárolni.
Mint minden előadásunk a
"Városi legendák, avagy tények és tévhitek az élelmiszeriparról"
is interaktív, azaz lehet, sőt kell kérdezni, amire mi válaszolni is fogunk. A hallgatóság intenzív részvételnek köszönhetően minden előadásunk kicsit egyedi, és újabb érdekességeket rejt magában.
Az előadás megközelítőleg egy órát vesz igénybe, de a hallgatói aktivitás, érdeklődés a lehetőségekhez mérten befolyásolhatja. Igény esetén az előadásunk mind hosszában, mind tartalmában rugalmasan igazítható az igényekhez.
Az előadást Traszkovics Zsolt
élelmiszermérnök tartja, aki közel húsz éve foglalkozik
élelmiszeriparral mint technológus, termékfejlesztő, kutató, középiskolai
tanár, meghívott egyetemi előadó.
Gyakorlatias szemléletmódja, és laikusoknak is könnyen érthető
magyarázatai, nagyban hozzájárulnak az előadások jó hangulatához,
sikeréhez.
Előadásunk felkeltette érdeklődését?
Lépjen kapcsolatba velünk. Előadásunk megrendelhető, konferenciákra, nyílt napokra, fórumokra.
Igény szerint előadásainkat a programhoz
igazítjuk akár tartalomban, akár az előadás hosszában.
Oktatási intézmények számára kedvezményes lehetőséget biztosítunk.
e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
További előadásaink, képzéseink
Kövesse cégünk közösségi oldalát, és további cikkekkel, érdekességekkel lepjük meg időről időre.