Aktuális képzéseink, előadásaink

 

Zöldség és gyümölcs feldolgozó (OKJ)

(OKJ - Szakmát adó)

    Kezdés: folyamatban

    Időtartam: 240 óra

    Képzési helyszín: Budapest

    Képző, szervező: Magiszter Menedzser Kft.

    E-000196/2014/A007 OKJ: 31 541 12

 

 


 

Gyümölcspálinka- gyártó Mester

(Mesterképzés)

    Tervezett indulás: 2017.10.14.

    Időtartam: 210 óra

    Képzési helyszín: Budapest, Kosd

    Képző, szervező: Magiszter Menedzser Kft.

    Engedély szám: PE01-04065-3/2017

    (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mestervizsga Szabályzata 6.§-ban foglaltak alapján)   

 

 


 

Gyümölcspálinka- gyártó (OKJ)

 

    Képzés folyamatban

    Időtartam: 240 óra

    Képzsi helyszín: Budapest, Vác

    Képző, szervező: Magiszter Menedzser Kft.

    E-000196/2014/A003 OKJ: 31 541 04

 


 

Szakács (OKJ)

    Képzés folyamatban.

    Képző, szervező: KIT Kft
    E-000101/2014/A011

   


 

Tisztelt partnerünk!


Amennyiben hallgatónk volt, kérjük szánjon néhány percet az alábbi kérdőív kitöltésére. Válaszait, észrevételeit, oktatási szolgáltatásunk fejlesztésére szeretnénk felhasználni.

Segítségért előre is köszönjük!

 
 
 
 

Előadások

Nagy örömmel vállaljuk tudományos ismeretterjesztő előadások megtartását, az élelmiszeripar területébe tartozó témakörökben.

 

Ízelítő előadásainkból:

- Élelmiszer biztonság a háztartásban

- Őszintén az "E" számokról

- Az élelmiszeriparról őszintén

- Az "egészséges" táplálkozás

- Élelmiszerek jelölése egyszerűen

- Építsünk üzemet

 


 

 

"Nekem Traszkovics Zsolt tanította a HACCP ismereteket a szakácsképzésen amire járok.
Az egyetlen olyan oktató volt akinek érdekesek voltak az órái, és le is tudott kötni, főképp az előadásmód miatt. Rendesen sajnáltam, mikor véget értek vele az órák.

 

Ami pluszt még adott, és számomra példaértékű volt az a pozitív életszemlélete és a dolgokhoz, önmegvalósításhoz való hozzáállása, mentalitása.

Ebből szeretnék példát meríteni én is. Kevés ilyen emberrel találkozni manapság."

 

Szigeti Ivett

szakács hallgató

 


 

 

"A képzés során nagyon meg voltam elégedve az oktatással, az oktatók Zsolt es Attila szakmai felkészültségével.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki megfelelő tudást szeretne elsajátítani a tanfolyam elvégzése után."

 

Horváth Anikó

zöldség-gyümölcs feldolgozó

 


 

 

"Egy rendezvényen vettem részt Dirner Attila érdekes, és gondolatébresztő előadásán, ami után más szemmel tekintek az élelmiszerekre. Már tudom, mit kell megnézni a címkén, és hogyan tudom eldönteni, hogy mit érdemes megvásárolni. Köszönöm az érdekes és hasznos előadást. Biztosan ott leszek a következőn is!"

 

Horváthné K Katalin

 


 

 

"Az órák érdekesek, szemléletesek, gyakorlatiasak voltak, Traszkovics Zsolt rendkívül jó tanár, a tudás, amit kaptam, rendkívül hasznos akár a mindennapi életben, akár a vállalkozás működtetése közben. Nagy valószínűséggel a jövőben is fordulok majd hozzá tanácsért, segítségért."

 

Egy volt tanfolyami hallgató

 


 

 

"A tanár úr hozzá állása, felkészültsége, és ahogy beszélt az órákon még az is figyelt aki általában nem szokott. Köszönöm a lehetőséget. Jó lenne ha sok ilyen tanár volna, aki valóban szereti amit csinál, mert nagyon színvonalasan tartotta az óráinkat."

 

Nyikus Józsefné, Erzsébet

 


 

 

"Nagyon szuper oktató a Traszkovics Zsolt és munkájában is példa értékű és kiváló."

 

Deák Balázs

szakács hallgató

 


 

 

"Traszkovics Zsolt, mint oktató fantasztikus, megszeretette velünk az eddig elképzeléseinkben lehetetlent: a HACCP megértését, betartását és alkalmazását. :) Reszkessetek mikrobák!!! ;) köszönjük szépen! :) "

 

Egy szakács

 

Tanfolyamok, előadások

Vállalkozásunknál tudjuk, hogy a jól képzett munkaerő, a sikeres vállalkozás alapja. Képzéseinket, a alkalmazható tudás átadásának érdekében alakítottuk ki.  Nagy tapasztalattal vállaljuk élelmiszeripari szakmai oktatások megszervezését, lebonyolítását.
Oktatásaink igényre szabottak, érdekesek, interaktívak.  Hallgatóink munkáját, hasznos, jól értelmezhető prezentációs anyaggal segítjük.  

 

Főbb oktatási területeink:

- OKJ élelmiszeripari szakmai képzések

- Üzemi dolgozók, technológiai, szakmai

  oktatása, továbbképzése

- Tudományos, ismeretterjesztő előadások

Hívjon minket!

06 20 975-69-34

info@diatra.hu

 


 

Tréningjeink:

 

 

Címketervezés és tápérték számítás a gyakorlatban


Tréningünk az élelmiszer gyártókat segíti az élelmiszerek jelölésében való eligazodásban, és a  tápértékek számításban.

 


 

Ismeretterjesztő előadásaink:

 

Városi legendák, avagy tények és tévhitek az élelmiszeriparról

 

Az előadás célja, segíteni eligazodni a médiában terjengő sokszor nem teljesen valós  információk között.

Hogyan készülnek az élelmiszerek?

Valóban az olcsóbb az olcsóbb?

Édesítőszer vagy cukor?

Előadásunkból sok hasonló kérdésre kapnak választ hallgatóink, és természetesen saját kérdéseiket is feltehetik.

 

 

Élelmiszerbiztonság a háztartásban

 

Az élelmiszerbiztonság kiemelten fontos az iparban, de a háztartásokban valamiért mégsem sok szó esik róla.

Mindenki ismer praktikákat, hogy mit hogyan kell csinálni, de az okokat ritkán ismerjük.

 

Előadásunk célja, hogy a résztvevők megismerjék az élelmiszerek romlásának okait, a nem megfelelő kezelés következményeit, és azok elkerülését.

 

 

Előadásaink, tréningjeink nem tartoznak a felnőttképzési törvény hatálya alá,

 


 

Munkatársainkkal a következő képzéseken oktatnak:

 

Zöldség- gyümölcsfeldolgozó

OKJ képzés

 

 

A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó feladata a különböző zöldség- és gyümölcskészítmények technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

 

Helyszín:

1064 Budapest, Izabella u. 44/A.

 

További információnk képzési partnerünk oldalán:

 


Képző, szervező: Magiszter Menedzser Kft.

    E-000196/2014/A007 OKJ: 31 541 12

 

Gyümölcspálinka-gyártó
OKJ képzés

 

 

Kereskedelmi - és hobbi szinten is az az alapvető cél, hogy minőségi gyümölcsből minőségi pálinkát készítsünk. A Gyümölcspálinka-gyártó képzés a tanfolyamon résztvevőnek megadja mindazt az információt és gyakorlatot, ami a minőségi cefre- és pálinka készítéshez szükséges.

 

Helyszín:

Elmélet: 1064 Budapest, Izabella u. 44/A.

Gyakorlat: 2600 Vác Deákvári fasor 8.

 

További információnk, jelentkezés képzési partnerünk oldalán:

 

Képző, szervező: Magiszter Menedzser Kft.

    E-000196/2014/A007 OKJ: 31 541 04


 

Traszkovics Zsolt előadás

 


 

Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó  OKJ képzés

 

 

Az Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam időtartama: 3 hónap 
A tanfolyam tervezett időbeosztása:  keddenként és csütörtökönként: 16.30-20.30 
 

Az Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam ideális Önnek, ha

 

  • általános iskolai végzettsége mellé szakképesítést szeretne szerezni

  • viszonylag könnyen szeretne munkahelyet találni

  • garantáltan piacképes szakmát szeretne

 

További információnk, jelentkezés képzési partnerünk oldalán:

 

Képző, szervező: KIT Kft
E-000101/2014/A004

 E000101/2014

 

 

Szakács
OKJ képzés

 

 

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben, háztartásokban.

 

A szakács munkája során kiemelt figyelmet fordít az élelmiszerbiztonsági szabályok betartására és betartatására.

 

További információnk, jelentkezés képzési partnerünk oldalán:

 

Képző, szervező: KIT Kft
E-000101/2014/A011

 E000101/2014

 


 

 


 

Tisztelt partnerünk!

Amennyiben hallgatónk volt, kérjük szánjon néhány percet az alábbi kérdőív kitöltésére. Válaszait, észrevételeit, oktatási szolgáltatásunk fejlesztésére szeretnénk felhasználni.

Segítségért előre is köszönjük!