Aktuális képzéseink, előadásaink

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó (OKJ)
    Tervezett kezdés: 2018.09.07.
    Időtartam: 3 hónap / 240 óra
    Képző, szervező: Magiszter Menedzser Kft.
    E-000196/2014/A007; OKJ: 31 541 12
 


 


 

Facebook oldalunk Google+ oldalunk Youtube csatornánk

 


 

Tisztelt partnerünk!


Amennyiben hallgatónk volt, kérjük szánjon néhány percet az alábbi kérdőív kitöltésére. Válaszait, észrevételeit, oktatási szolgáltatásunk fejlesztésére szeretnénk felhasználni.

Segítségért előre is köszönjük!

 
 

Előadások

Nagy örömmel vállaljuk tudományos ismeretterjesztő előadások megtartását, az élelmiszeripar területébe tartozó témakörökben.

 

Ízelítő előadásainkból:

- Élelmiszer biztonság a háztartásban

- Őszintén az "E" számokról

- Az élelmiszeriparról őszintén

- Az "egészséges" táplálkozás

- Élelmiszerek jelölése egyszerűen

- Építsünk üzemet

 


 

 

"Nekem Traszkovics Zsolt tanította a HACCP ismereteket a szakácsképzésen amire járok.
Az egyetlen olyan oktató volt akinek érdekesek voltak az órái, és le is tudott kötni, főképp az előadásmód miatt. Rendesen sajnáltam, mikor véget értek vele az órák.

 

Ami pluszt még adott, és számomra példaértékű volt az a pozitív életszemlélete és a dolgokhoz, önmegvalósításhoz való hozzáállása, mentalitása.

Ebből szeretnék példát meríteni én is. Kevés ilyen emberrel találkozni manapság."

 

Szigeti Ivett

szakács hallgató

 


 

 

"A képzés során nagyon meg voltam elégedve az oktatással, az oktatók Zsolt es Attila szakmai felkészültségével.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki megfelelő tudást szeretne elsajátítani a tanfolyam elvégzése után."

 

Horváth Anikó

zöldség-gyümölcs feldolgozó

 


 

 

"Az oktatóval, az iskolával (felszereltségével, jellegével valamint annak vezetőségével) teljes mértékig elégedett voltam. Ezt a támogató, cél és eredményorientált hozzáállást kéne mindenhol tapasztalni. Az oktatónak az előadásmódja, felkészültsége, témában való jártassága valamint a szakmájának szeretete, mely áthatotta előadásait, példa értékű volt. Az órákat jó hangulat, megfelelő környezet és tényleg hasznos tudásanyag átadása jellemezte. Köszönöm még egyszer!"

 

MK

 


 

 

"Egy rendezvényen vettem részt Dirner Attila érdekes, és gondolatébresztő előadásán, ami után más szemmel tekintek az élelmiszerekre. Már tudom, mit kell megnézni a címkén, és hogyan tudom eldönteni, hogy mit érdemes megvásárolni. Köszönöm az érdekes és hasznos előadást. Biztosan ott leszek a következőn is!"

 

Horváthné K Katalin

 


 

 

"Az órák érdekesek, szemléletesek, gyakorlatiasak voltak, Traszkovics Zsolt rendkívül jó tanár, a tudás, amit kaptam, rendkívül hasznos akár a mindennapi életben, akár a vállalkozás működtetése közben. Nagy valószínűséggel a jövőben is fordulok majd hozzá tanácsért, segítségért."

 

Egy volt tanfolyami hallgató

 


 

 

"A tanár úr hozzá állása, felkészültsége, és ahogy beszélt az órákon még az is figyelt aki általában nem szokott. Köszönöm a lehetőséget. Jó lenne ha sok ilyen tanár volna, aki valóban szereti amit csinál, mert nagyon színvonalasan tartotta az óráinkat."

 

Nyikus Józsefné, Erzsébet

 


 

 

"Nagyon szuper oktató a Traszkovics Zsolt és munkájában is példa értékű és kiváló."

 

Deák Balázs

szakács hallgató

 


 

 

"Minden kérdésünkre kimerítő választ kaptunk. Nem létezett buta kérdés. Maximális odafigyelést tapasztaltunk a diákok irányába."

 

Volt tanuló...

 


 

 

"Traszkovics Zsolt, mint oktató fantasztikus, megszeretette velünk az eddig elképzeléseinkben lehetetlent: a HACCP megértését, betartását és alkalmazását. :) Reszkessetek mikrobák!!! ;) köszönjük szépen! :) "

 

Egy szakács

 


 

 

"Nagyon szuper képzésen vettem részt, az oktató nagy tudással rendelkezik amit át is ad a képzés alatt. Minden kérdésünkre válaszol és rengeteg gyakorlati dolgot tanulhattunk meg tőle!"

 

Egy volt hallgató

 

Tanfolyamok, előadások

Vállalkozásunknál tudjuk, hogy a jól képzett munkaerő, a sikeres vállalkozás alapja. Képzéseinket, a alkalmazható tudás átadásának érdekében alakítottuk ki.  Nagy tapasztalattal vállaljuk élelmiszeripari szakmai oktatások megszervezését, lebonyolítását.
Oktatásaink igényre szabottak, érdekesek, interaktívak.  Hallgatóink munkáját, hasznos, jól értelmezhető prezentációs anyaggal segítjük.  

 

Főbb oktatási területeink:

- OKJ élelmiszeripari szakmai képzések

- Üzemi dolgozók, technológiai, szakmai

  oktatása, továbbképzése

- Tudományos, ismeretterjesztő előadások

Hívjon minket!

06 20 975-69-34

info@diatra.hu

 


 

Tréningjeink:

 

 

Címketervezés és tápérték számítás a gyakorlatban


Tréningünk az élelmiszer gyártókat segíti az élelmiszerek jelölésében való eligazodásban, és a  tápértékek számításban.

 


 

Ismeretterjesztő előadásaink:

 

Városi legendák, avagy tények és tévhitek az élelmiszeriparról

 

Az előadás célja, segíteni eligazodni a médiában terjengő sokszor nem teljesen valós  információk között.

Hogyan készülnek az élelmiszerek?

Valóban az olcsóbb az olcsóbb?

Édesítőszer vagy cukor?

Előadásunkból sok hasonló kérdésre kapnak választ hallgatóink, és természetesen saját kérdéseiket is feltehetik.

 

 

Élelmiszerbiztonság a háztartásban

 

Az élelmiszerbiztonság kiemelten fontos az iparban, de a háztartásokban valamiért mégsem sok szó esik róla.

Mindenki ismer praktikákat, hogy mit hogyan kell csinálni, de az okokat ritkán ismerjük.

 

Előadásunk célja, hogy a résztvevők megismerjék az élelmiszerek romlásának okait, a nem megfelelő kezelés következményeit, és azok elkerülését.

 

 

Előadásaink, tréningjeink nem tartoznak a felnőttképzési törvény hatálya alá,

 


 

Munkatársainkkal a következő képzéseken oktatnak:

 

Zöldség- gyümölcsfeldolgozó

OKJ képzés

 

 

A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó feladata a különböző zöldség- és gyümölcskészítmények technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

 

Helyszín:

1064 Budapest, Izabella u. 44/A.

 

További információnk képzési partnerünk oldalán:

 


Képző, szervező: Magiszter Menedzser Kft.

    E-000196/2014/A007 OKJ: 31 541 12

 

Gyümölcspálinka-gyártó
OKJ képzés

 

 

Kereskedelmi - és hobbi szinten is az az alapvető cél, hogy minőségi gyümölcsből minőségi pálinkát készítsünk. A Gyümölcspálinka-gyártó képzés a tanfolyamon résztvevőnek megadja mindazt az információt és gyakorlatot, ami a minőségi cefre- és pálinka készítéshez szükséges.

 

Helyszín:

Elmélet: 1064 Budapest, Izabella u. 44/A.

Gyakorlat: 2600 Vác Deákvári fasor 8.

 

További információnk, jelentkezés képzési partnerünk oldalán:

 

Ezen a képzésen jelenleg munkatársaink nem oktatnak!

 

Képző, szervező: Magiszter Menedzser Kft.

    E-000196/2014/A003 OKJ: 31 541 04


 

Traszkovics Zsolt előadás

 


 

Pincér
OKJ képzés

 

 

A pincér magas szakmai színvonalon, udvariasan és szakszerűen szolgálja fel az ételeket és italokat a vendéglátó egységekben.

A korszerű táplálkozásnak megfelelő ételeket, s ahhoz illő italokat kínálja a vendég kérésére, figyelemmel az ízek változatosságára, az ételek esztétikai megjelenítésére, a harmóniájára.

Magas szinten ismeri a különböző felszolgálási módokat és alkalmazza azokat.

Részt vesz az áru szakszerű minőségi és mennyiségi átvételében, tárolásában és dokumentálásában

 

További információnk, jelentkezés képzési partnerünk oldalán:

 

Képző, szervező: KIT Kft
E-000101/2014/A009

OKJ: 34 811 03

 

 

 

Szakács
OKJ képzés

 

 

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben, háztartásokban.

 

A szakács munkája során kiemelt figyelmet fordít az élelmiszerbiztonsági szabályok betartására és betartatására.

 

További információnk, jelentkezés képzési partnerünk oldalán:

 

Képző, szervező: KIT Kft
E-000101/2014/A011

 OKJ: 34 811 04

 


 

 


 

Szikvízgyártó
OKJ képzés


Akik sikeresen elvégzik a képzést, egy tradicionális magyar szakmát sajátítanak el, és egy  “Hungarikum” terméket gyárthatnak.

A szikvízgyártó vizet kezel, minősít, szikvizet tölt, a berendezéseket működteti, karbantartja és szabályozza. A csomagolóanyagokat töltésre előkészíti, gyűjtőcsomagolást készít, terméket szállít.

Mindemellett vállalkozást működtet, termékét értékesít, és betartja munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályokat.


További információnk, jelentkezés képzési partnerünk oldalán:

 

Képző, szervező: Original Team Kft
E-001559/2017/A001

OKJ: 31 541 21

 

 

 

Üdítőital-ipari termékgyártó
OKJ képzés

 

 

Akik sikeresen elvégzik a képzést, egy – a mai kor elvárásainak megfelelő magas technológiát igénylő – sikeres szakmát sajátítanak el. A végzett szakember szénsavas üdítőitalt állít elő, szörpöt, csendes italt készít. Ásványvizet minősít, kezel és palackoz. Beállítja és üzemelteti a berendezéseket, gépeket. Az elkészített termékek minőségét ellenőrzi. A csomagolóanyagokat töltésre előkészíti, gyűjtőcsomagolást készít, terméket szállít. Mindemellett vállalkozást működtet, termékét értékesít, és betartja munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályokat.

 


További információnk, jelentkezés képzési partnerünk oldalán:

 

Képző, szervező: Original Team Kft
E-001559/2017/A002

OKJ: 31 541 10