e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Mérnöki precizitás
- alkalmazható gyakorlati megvalósítás
Mi is az az ételallergia és étel intolerancia?
Mi a jelentőségük az élelmiszer iparban?
Éttermét, pizzériáját, kávézóját, cukrászdáját átvizsgáljuk élelmiszer-biztonsági és technológiai szempontok alapján, és egy konzultáció keretében, ismertetjük az esetleges gyenge pontokat, válaszolunk kérdéseire.
Szeretné ha
vendéglátó helyén:
- mindig megfelelő lenne az élelmiszer-biztonság
- bármikor gond nélkül jöhetne az ellenőrző hatóság
- munkatársai pontosan tudnák mit, hogyan kell csinálni, és azt is tudnák miért
- független szakemberek rendszeresen ellenőriznének és szükség esetén beavatkoznának
- dokumentációja megfelelő és napra kész lenne
- jogszabályi változás, bővítés, átalakítás esetén automatikusan frissülne rendszere
És mindezt havonta egy családi vacsora áráért?
Hívjon minket
06 20 975-6934
és érdeklődjön havidíjas ajánlatunkról!
Fontos Önnek az élelmiszerbiztonság?
Valóban működtethető HACCP rendszert szeretne?
Szeretné ha kollégái nem nyűgnek éreznék a HACCP-t?
Időszerű már meglévő rendszerének felülvizsgálata?
Hívjon minket!
06 20 975-6934
Mi nem HACCP dokumentációt adunk,
hanem működő rendszert!
Kedves Kolléga!
Engedje meg, hogy egy fontos a főként a vendéglátós vállalkozásokat érintő szabályozásról tájékoztassam:
A 36/2014. (XII. 17.) FM rendelet az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásról 5§ (3) bekezdése 2015. július 1-én lépett hatályba, ami kimondja, hogy
„Az élelmiszer-vállalkozónak belső eljárást kell kidolgoznia az allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek késztermékben való jelenlétére vonatkozó szóbeli tájékoztatás megadásának módjáról és ki kell jelölnie a szóbeli tájékoztatás megadásáért felelős személyt.
A belső eljárást fizikai vagy elektronikus adathordozón dokumentálni kell és a személyzet, valamint az ellenőrző hatóság számára könnyen elérhetővé kell tenni.
A belső eljárásnak ki kell terjednie a forgalomba hozatal során érintett munkatársaknak az allergiát vagy intoleranciát okozó anyagokkal és termékekkel összefüggő veszélyekre vonatkozó oktatására is, amelynek megtörténtét az élelmiszer-vállalkozónak dokumentumokkal kell tudnia igazolni.”
Vállalkozásunk a dokumentáció kidolgozását az oktatást valamint annak dokumentálását is vállalja rövid határidővel az Ön üzletében, telephelyén.
Igény szerint az oktatást a szintén törvényi előírásoknak megfelelően higiéniai minimum vizsgával, HACCP oktatással is ki tudjuk egészíteni.
Megrendelésével, további kérdéseivel kapcsolatban hívjon minket (+36 20 975-6934) bizalommal!
Üdvözlettel:
Traszkovics Zsolt
élelmiszermérnök