DIATRA Mérnöki Iroda Kft.

e-mail: info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Youtube csatornánk

 

Mérnöki precizitás

- alkalmazható gyakorlati megvalósítás

 

 

 

 

Mi is az az ételallergia és étel intolerancia?

Mi a jelentőségük az élelmiszer iparban?

 

 

 

Éttermét, pizzériáját, kávézóját, cukrászdáját átvizsgáljuk élelmiszer-biztonsági és technológiai szempontok alapján, és egy konzultáció keretében, ismertetjük az esetleges gyenge pontokat, válaszolunk kérdéseire.

 

 


Szeretné ha vendéglátó helyén:

 

- mindig megfelelő lenne az élelmiszer-biztonság

- bármikor gond nélkül jöhetne az ellenőrző hatóság

- munkatársai pontosan tudnák mit, hogyan kell csinálni, és azt is tudnák miért

- független szakemberek rendszeresen ellenőriznének és szükség esetén beavatkoznának

- dokumentációja megfelelő és napra kész lenne

- jogszabályi változás, bővítés, átalakítás esetén automatikusan frissülne rendszere 

 

És mindezt havonta egy családi vacsora áráért?

Hívjon minket

06 20 975-6934

és érdeklődjön havidíjas ajánlatunkról!

 
 

HACCP ajánlatunk

Fontos Önnek az élelmiszerbiztonság?

 

Valóban működtethető HACCP rendszert szeretne?

 

Szeretné ha kollégái nem nyűgnek éreznék a HACCP-t?

 

Időszerű már meglévő rendszerének felülvizsgálata?

 

Hívjon minket!

06 20 975-6934

 

Mi nem HACCP dokumentációt adunk,

hanem működő rendszert!

 

további információk...

 

 

 

Allergén tájékoztatási kötelezettség

 

Kedves Kolléga!

 

 

Engedje meg, hogy egy fontos a főként a vendéglátós vállalkozásokat érintő szabályozásról tájékoztassam:

 

A 36/2014. (XII. 17.) FM rendelet az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásról 5§ (3) bekezdése 2015. július 1-én lépett hatályba, ami kimondja, hogy

 

„Az élelmiszer-vállalkozónak belső eljárást kell kidolgoznia az allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek késztermékben való jelenlétére vonatkozó szóbeli tájékoztatás megadásának módjáról és ki kell jelölnie a szóbeli tájékoztatás megadásáért felelős személyt.

 

A belső eljárást fizikai vagy elektronikus adathordozón dokumentálni kell és a személyzet, valamint az ellenőrző hatóság számára könnyen elérhetővé kell tenni.

 

A belső eljárásnak ki kell terjednie a forgalomba hozatal során érintett munkatársaknak az allergiát vagy intoleranciát okozó anyagokkal és termékekkel összefüggő veszélyekre vonatkozó oktatására is, amelynek megtörténtét az élelmiszer-vállalkozónak dokumentumokkal kell tudnia igazolni.”

 

Vállalkozásunk a dokumentáció kidolgozását az oktatást valamint annak dokumentálását is vállalja rövid határidővel az Ön üzletében, telephelyén.

 

Igény szerint az oktatást a szintén törvényi előírásoknak megfelelően higiéniai minimum vizsgával, HACCP oktatással is ki tudjuk egészíteni.

 

Megrendelésével, további kérdéseivel kapcsolatban hívjon minket (+36 20 975-6934) bizalommal!

 

 

Üdvözlettel:

 

                                                                                       

Traszkovics Zsolt

élelmiszermérnök

traszkovics@diatra.hu