e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Élelmiszertudomány
egyszerűen...
Érdekli előadásunk?
Jöjjön el előadásunkra, akár egy mozi előtt, és
merüljön bele az élelmiszertudomány rejtelmeibe.
Az előadásokon a résztvevők száma limitált, ezért előzetes
regisztrációhoz kötött.
A regisztráció után visszajelzés küldünk.
.
Az előadáson való részvétel díja:
2000 Ft/Fő
Amennyiben ketten jönnek páros jegy:
4000 Ft helyett
3500 Ft/2 Fő
Időpontok:
Jelenleg nincs
foglalható időpont.
Az előadás helyszíne:
DIATRA Mérnöki Iroda
1106 Bp. Fehér út 1/B. 5. emelet
(Örs vezér tere)
e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
- Városi legendák, avagy tények és tévhitek az élelmiszeriparról
- Hogyan vásároljunk tudatosan...
Mi is az az ételallergia és étel intolerancia?
Mi a jelentőségük az élelmiszer iparban?
"Az órák érdekesek, szemléletesek, gyakorlatiasak voltak, Traszkovics Zsolt rendkívül jó tanár, a tudás, amit kaptam, rendkívül hasznos akár a mindennapi életben, akár a vállalkozás működtetése közben. Nagy valószínűséggel a jövőben is fordulok majd hozzá tanácsért, segítségért."
Egy volt tanfolyami hallgató
Jó minőségű élelmiszert szeretne?
Ezeket az információkat nézze meg a címkén!
"Egy rendezvényen vettem részt Dirner Attila érdekes, és gondolatébresztő előadásán, ami után más szemmel tekintek az élelmiszerekre. Már tudom, mit kell megnézni a címkén, és hogyan tudom eldönteni, hogy mit érdemes megvásárolni. Köszönöm az érdekes és hasznos előadást. Biztosan ott leszek a következőn is!"
Horváthné K Katalin
Miért romlik meg
az élelmiszer?
Honnan tudom, hogy biztonságosan fogyasztható?
Mit tegyek, hogy ne legyek beteg az ételtől?
Mi az ételmérgezés és mi az ételfertőzés?
Mit jelent a keresztszennyeződés?
Mire kell odafigyelni a konyhában?
Amennyiben érdeklik a fenti, illetve a hozzájuk hasonló kérdések, akkor a
"Élelmiszer biztonság a háztartásban"
című interaktív előadásunkat Önnek találtuk ki.
Az előadás végére a fenti kérdésekre is választ kaphat, valamint sok további érdekességet is megosztunk Önnel.
Az élelmiszeripar, táplálkozás iránt érdeklődőknek ajánlott programunk, nem a hagyományos értelembe vett előadás.
Mi nem meggyőzni akarjuk, nem elmondjuk a nagy titkot, hanem valódi információk felfedésével megpróbáljuk megérttetni hallgatóságunkkal az élelmiszerbiztonság fontosságát, és lényegét.
Programunk után szakmaibb szemmel fog az élelmiszerekre, élelmiszer készítésre, tárolásra tekinteni, és tudatosabban fog az élelmiszer biztonságot veszélyeztető tevékenységekre odafigyelni.
Mint minden előadásunk az
"Élelmiszer biztonság a háztartásban"
is interaktív, azaz lehet, sőt kell kérdezni, amire mi válaszolni is fogunk. A hallgatóság intenzív részvételnek köszönhetően minden előadásunk kicsit egyedi, és újabb érdekességeket rejt magában.
Az előadás megközelítőleg egy órát vesz igénybe, de annak hosszát, a hallgatói aktivitás, érdeklődés a lehetőségekhez mérten befolyásolhatja. Igény esetén az előadásunk mind hosszában, mind tartalmában rugalmasan igazítható az igényekhez.
Az előadást Traszkovics Zsolt
élelmiszermérnök tartja, aki közel húsz éve foglalkozik
élelmiszeriparral mint technológus, termékfejlesztő, kutató, középiskolai
tanár, meghívott egyetemi előadó.
Gyakorlatias szemléletmódja, és laikusoknak is könnyen érthető
magyarázatai, nagyban hozzájárulnak az előadások jó hangulatához,
sikeréhez.
Előadásunk felkeltette érdeklődését?
Lépjen kapcsolatba velünk. Előadásunk megrendelhető, konferenciákra, nyílt napokra, fórumokra.
Igény szerint előadásainkat a programhoz
igazítjuk akár tartalomban, akár az előadás hosszában.
Oktatási intézmények számára kedvezményes lehetőséget biztosítunk.
e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
További előadásaink, képzéseink
Képzésünk nem tartozik a felnőttképzési törvény hatálya alá!
Kövesse cégünk közösségi oldalát, és további cikkekkel, érdekességekkel lepjük meg időről időre.