e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Mérnöki precizitás
- alkalmazható gyakorlati megvalósítás
Mi
is az az ételallergia és étel intolerancia?
Mi a jelentőségük az élelmiszer iparban?
Kerülje el a büntetést!
A 36/2014. (XII. 17.) FM rendelet az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásról 5§ (3) bekezdése 2015. július 1-én lépett hatályba, ami kimondja, hogy „Az élelmiszer-vállalkozónak belső eljárást kell kidolgoznia az allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek késztermékben való jelenlétére vonatkozó szóbeli tájékoztatás megadásának módjáról....
Hívjon minket és az ellenőrzés előtt elvégezzük a rendszer kiépítését, oktatását, dokumentálását!
Szeretné ha
üzemében:
- mindig megfelelő lenne az élelmiszer-biztonság
- bármikor gond nélkül jöhetne az ellenőrző hatóság
- munkatársai pontosan tudnák mit, hogyan kell csinálni, és azt is tudnák miért
- független szakemberek rendszeresen ellenőriznének és szükség esetén beavatkoznának
- dokumentációja megfelelő és napra kész lenne
- jogszabályi változás, bővítés, átalakítás esetén automatikusan frissülne rendszere
És mindezt havonta egy családi vacsora áráért?
Hívjon minket
06 20 975-6934
és érdeklődjön havidíjas ajánlatunkról!
Feldolgozóknak ajánlott
szolgáltatásaink ismertetője
Fontos Önnek az élelmiszerbiztonság?
Valóban működtethető HACCP rendszert szeretne?
Szeretné ha kollégái nem nyűgnek éreznék a HACCP-t?
Időszerű már meglévő rendszerének felülvizsgálata?
Hívjon minket!
06 20 975-6934
Mi nem HACCP dokumentációt adunk,
hanem működő rendszert!
Kérjük Töltse ki jelenetezési lapját, és munkatársunk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel.
Vissza az információs oldalra...
Betöltés...