e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Mérnöki precizitás
- alkalmazható gyakorlati megvalósítás
Tréning időpontok és helyszínek:
Jelenleg nincs időpont, hívjon minket!
A tréning jelenleg nem
elérhető.
Amennyiben segítségre van szüksége keressen minket
elérhetőségeinken.
|
|
"Az órák érdekesek, szemléletesek, gyakorlatiasak voltak, Traszkovics Zsolt rendkívül jó tanár, a tudás, amit kaptam, rendkívül hasznos akár a mindennapi életben, akár a vállalkozás működtetése közben. Nagy valószínűséggel a jövőben is fordulok majd hozzá tanácsért, segítségért."
Egy volt tanfolyami hallgató
"Egy rendezvényen vettem részt Dirner Attila érdekes, és gondolatébresztő előadásán, ami után más szemmel tekintek az élelmiszerekre. Már tudom, mit kell megnézni a címkén, és hogyan tudom eldönteni, hogy mit érdemes megvásárolni. Köszönöm az érdekes és hasznos előadást. Biztosan ott leszek a következőn is!"
Horváthné K Katalin
"A képzés során nagyon meg voltam elégedve az oktatással, az oktatók Zsolt es Attila szakmai felkészültségével.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki megfelelő tudást szeretne elsajátítani a tanfolyam elvégzése után."
Horváth Anikó
zöldség-gyümölcs feldolgozó
Mit is jelent a dátum az élelmiszereken
Biztos sokan hallottuk már a kifejezést, hogy szavatossági idő, de mit is jelent ez a kifejezés, és egyáltalán van-e ilyen fajta jelölés az élelmiszereknél?
Cikkünkben tisztázunk néhány félreértést, és elárulunk egy-két "titkot"
Mi is az az ételallergia és étel intolerancia?
Mi a jelentőségük az élelmiszer iparban?
A két kifejezést sokan azonosnak gondolják, de a valóságban mást jelentenek. Még az intoleranciáért az emésztőrendszer a felelős, addig az allergiáért az immunrendszer.
Az étel intolerancia egyfajta krónikus érzékenység valamely ételre. A népesség kb. 15-30 % szenved valamely mértékű intoleranciában egy esetleg több étellel kapcsolatban. Az Ő szervezetük nem tűri ezeket az élelmiszereket, és határozottan tiltakozik ellenük.
Tartósítási alapelvek kistermelőknek - 1. rész
Romlás és minőség…
Jellemzően ős, és kistermelőknek ajánlom az élelmiszerek tarosításáról szóló cikksorozatot, melynek első része az élelmiszerek romlásáról, a tartósítás alapjairól szól.
A cikksorozat kimondottan az élelmiszer feldolgozás, tartósítás iránt érdeklődő, nem feltétlenül szakmabeli közönségnek szól, ezért azt a lehető legérthetőbb nyelvezettel próbáltam megírni.
A csomagolt élelmiszerek esetén 2016 decemberétől kötelező az élelmiszerek tápérték adatokat szerepeltetni.
A jelölésről szóló rendelet kimondja, hogy a tápérték adatokat vagy
analitikai mérésekkel, vagy számításos módszerrel kell meghatározni.
Önnek rendelkezésre állnak a tápértékadatok?
Szeretné költséghatékonyan megvalósítani a törvényi kötelezettségét?
Az analitikai vizsgálatok magas költségekkel járnak.
Megbízna valakit a számításokkal?
Mi szívesen elvégezzük a számítást Ön helyett, de amennyiben több terméke van, lehet gazdaságosabb ha saját számításokat végeznek.
Jelentkezzen tréningünkre, és számolja ki Ön a szükséges adatokat!
Címketervezés és tápérték számítás jogszabályi háttere
Valamint megvalósítása a gyakorlatban
Tréningünk elvégzése után a tápértékadatok meghatározásán túl, a jelölés rejtelmeibe is bevezetjük, így későbbi problémáktól és költségektől kímélheti meg magát.
Számunkra a gyakorlatias használható tudás átadása a cél. Tréningünkön nem egy unalmas jogszabályokkal teli előadást fog hallgatni. Mi gyakorlati példákon keresztül vezetjük végig a tápértékszámítás buktatóin, valamint a jelölés kérdésein.
Nálunk lehet, sőt kell kérdezni, mert mi az interaktivitásban hiszünk!
A tréning tematikája:
A tréning időtartama függ a
résztvevők közreműködésétől,
kb.
3 órát vesz igénybe. A résztvevők számát
alacsony számon tartjuk, a gyakorlatias megvalósítás érdekében!
A tréninget Traszkovics Zsolt élelmiszermérnök tartja, aki közel húsz éve foglalkozik élelmiszeriparral mint technológus, termék és üzemfejlesztő. Oktatói tapasztalata kiterjed a középiskolai tanítástól a felnőttképzésen át, egészen az egyetemi előadásokig. Gyakorlatias szemléletmódja, és laikusoknak is könnyen érthető magyarázatai, nagyban hozzájárulnak az előadások, tréningek jó hangulatához, sikeréhez.
Mennyibe kerül?
A tréning ára már két termék esetében megtérül!
Két csomag közül választathatja ki, az
Ön igényeinek leginkább megfelelőt:
VIP csomag -
Tartalmazza a - tréning díját - a tréning anyagát nyomtatott
és digitális formában |
Normál csomag -
- tréning díját
|
A tréning jelenleg nem elérhető.
Amennyiben segítségre van szüksége keressen minket
elérhetőségeinken.
Amennyiben cégétől második kolléga is részt
venne a tréningen, azt kedvezményes - áron teheti meg!
Ön partneri kedvezményre jogosult? A jelentkezési lapon megadhatja partnerkódját, így az Önnek felajánlott kedvezményes áron vehet részt képzésünkön!
A jelentkezést követően díjbekérőt állítunk ki, amit
e-mailben megküldünk. A részvételi díj átutalással való megfizetése
után e-mailben elküldjük a tréning anyagához való hozzáféréshez
szükséges információkat. A számlát a tréningen vehetik át
munkatársunktól.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kifizetett tréning díjat
visszatéríteni nem áll módunkban. Amennyiben a képzésen mégsem tud
részt venni és ezt előre jelzi felénk, a már kifizetett díjat
bármely szolgáltatásunkból, képzésünkből teljes mértékben jóváírjuk Önnek.
A VIP csomag 1 órás on-line konzultációt tartalmaz, amit a tréninget
követő 3 hónapon belül lehet igénybe venni, telefonon, illetve
internetes videó konferencia formájában. Igény esetén, személyes
konzultáció is kérhető, de ebben az esetben a kiszállási díj
kiszámlázásra kerül.
Tréningünk nem tartozik a felnőttképzési törvény hatálya alá.
Kérdéseivel bátran keressen minket:
e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
Néhány kép a tréning anyagából:
A tréning helyszíne:
DIATRA Oktatási Központ
Örs vezér tere
1106 Budapest, Fehér út 1/B. 5. emelet