e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934
![]()
Mérnöki precizitás
- alkalmazható gyakorlati megvalósítás
Tréning időpontok és helyszínek:
Jelenleg nincs időpont, hívjon minket!
A tréning jelenleg nem
elérhető.
Amennyiben segítségre van szüksége keressen minket
elérhetőségeinken.
|
|
|

![]()
"Az
órák érdekesek, szemléletesek, gyakorlatiasak voltak, Traszkovics
Zsolt rendkívül jó tanár, a tudás, amit kaptam, rendkívül hasznos
akár a mindennapi életben, akár a vállalkozás működtetése közben.
Nagy valószínűséggel a jövőben is fordulok majd hozzá tanácsért,
segítségért."
Egy volt tanfolyami hallgató
![]()
"Egy
rendezvényen vettem részt Dirner Attila érdekes, és gondolatébresztő
előadásán, ami után más szemmel tekintek az élelmiszerekre. Már
tudom, mit kell megnézni a címkén, és hogyan tudom eldönteni, hogy
mit érdemes megvásárolni. Köszönöm az érdekes és hasznos előadást.
Biztosan ott leszek a következőn is!"
Horváthné K Katalin
![]()
"A képzés során nagyon meg voltam elégedve az oktatással, az oktatók
Zsolt es Attila szakmai felkészültségével.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki megfelelő tudást szeretne elsajátítani a tanfolyam elvégzése után."
Horváth Anikó
zöldség-gyümölcs feldolgozó
Mit is jelent a dátum az élelmiszereken
Biztos sokan hallottuk már a kifejezést, hogy szavatossági idő, de mit is jelent ez a kifejezés, és egyáltalán van-e ilyen fajta jelölés az élelmiszereknél?
Cikkünkben tisztázunk néhány félreértést, és elárulunk egy-két "titkot"
Mi is az az ételallergia és étel intolerancia?
Mi a jelentőségük az élelmiszer iparban?
A két kifejezést sokan azonosnak gondolják, de a valóságban mást jelentenek. Még az intoleranciáért az emésztőrendszer a felelős, addig az allergiáért az immunrendszer.
Az étel intolerancia egyfajta krónikus érzékenység valamely ételre. A népesség kb. 15-30 % szenved valamely mértékű intoleranciában egy esetleg több étellel kapcsolatban. Az Ő szervezetük nem tűri ezeket az élelmiszereket, és határozottan tiltakozik ellenük.
Tartósítási alapelvek kistermelőknek - 1. rész
Romlás és minőség…
Jellemzően ős, és kistermelőknek ajánlom az élelmiszerek tarosításáról szóló cikksorozatot, melynek első része az élelmiszerek romlásáról, a tartósítás alapjairól szól.
A cikksorozat kimondottan az élelmiszer feldolgozás, tartósítás iránt érdeklődő, nem feltétlenül szakmabeli közönségnek szól, ezért azt a lehető legérthetőbb nyelvezettel próbáltam megírni.
A
csomagolt élelmiszerek esetén 2016 decemberétől kötelező az
élelmiszerek tápérték adatokat szerepeltetni.
A jelölésről szóló rendelet kimondja, hogy a tápérték adatokat vagy
analitikai mérésekkel, vagy számításos módszerrel kell meghatározni.
Önnek rendelkezésre állnak a tápértékadatok?
Szeretné költséghatékonyan megvalósítani a törvényi kötelezettségét?
Az analitikai vizsgálatok magas költségekkel járnak.
Megbízna valakit a számításokkal?
Mi szívesen elvégezzük a számítást Ön helyett, de amennyiben több terméke van, lehet gazdaságosabb ha saját számításokat végeznek.
Jelentkezzen tréningünkre, és számolja ki Ön a szükséges adatokat!
Címketervezés és tápérték számítás jogszabályi háttere
Valamint megvalósítása a gyakorlatban
Tréningünk elvégzése után a tápértékadatok meghatározásán túl, a jelölés rejtelmeibe is bevezetjük, így későbbi problémáktól és költségektől kímélheti meg magát.
Számunkra a gyakorlatias használható tudás átadása a cél. Tréningünkön nem egy unalmas jogszabályokkal teli előadást fog hallgatni. Mi gyakorlati példákon keresztül vezetjük végig a tápértékszámítás buktatóin, valamint a jelölés kérdésein.
Nálunk lehet, sőt kell kérdezni, mert mi az interaktivitásban hiszünk!
A tréning tematikája:
A tréning időtartama függ a
résztvevők közreműködésétől,
kb.
3 órát vesz igénybe. A résztvevők számát
alacsony számon tartjuk, a gyakorlatias megvalósítás érdekében!
A
tréninget Traszkovics Zsolt élelmiszermérnök tartja, aki
közel húsz éve foglalkozik élelmiszeriparral mint technológus,
termék és üzemfejlesztő. Oktatói tapasztalata kiterjed a
középiskolai tanítástól a felnőttképzésen át, egészen az egyetemi
előadásokig.
Gyakorlatias szemléletmódja, és laikusoknak is könnyen érthető
magyarázatai, nagyban hozzájárulnak az előadások, tréningek jó
hangulatához, sikeréhez.
Mennyibe kerül?
A tréning ára már két termék esetében megtérül!
Két csomag közül választathatja ki, az
Ön igényeinek leginkább megfelelőt:
|
VIP csomag -
Tartalmazza a - tréning díját - a tréning anyagát nyomtatott
és digitális formában |
Normál csomag -
- tréning díját
|
A tréning jelenleg nem elérhető.
Amennyiben segítségre van szüksége keressen minket
elérhetőségeinken.
Amennyiben cégétől második kolléga is részt
venne a tréningen, azt kedvezményes - áron teheti meg!
Ön partneri kedvezményre jogosult? A jelentkezési lapon megadhatja partnerkódját, így az Önnek felajánlott kedvezményes áron vehet részt képzésünkön!
A jelentkezést követően díjbekérőt állítunk ki, amit
e-mailben megküldünk. A részvételi díj átutalással való megfizetése
után e-mailben elküldjük a tréning anyagához való hozzáféréshez
szükséges információkat. A számlát a tréningen vehetik át
munkatársunktól.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kifizetett tréning díjat
visszatéríteni nem áll módunkban. Amennyiben a képzésen mégsem tud
részt venni és ezt előre jelzi felénk, a már kifizetett díjat
bármely szolgáltatásunkból, képzésünkből teljes mértékben jóváírjuk Önnek.
A VIP csomag 1 órás on-line konzultációt tartalmaz, amit a tréninget
követő 3 hónapon belül lehet igénybe venni, telefonon, illetve
internetes videó konferencia formájában. Igény esetén, személyes
konzultáció is kérhető, de ebben az esetben a kiszállási díj
kiszámlázásra kerül.
Tréningünk nem tartozik a felnőttképzési törvény hatálya alá.
Kérdéseivel bátran keressen minket:
e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934

Néhány kép a tréning anyagából:

A tréning helyszíne:
DIATRA Oktatási Központ
Örs vezér tere
1106 Budapest, Fehér út 1/B. 5. emelet